Joost Claassen nieuwe financieel directeur bij Hendriks

Een nieuw gezicht bij de Hendriks groep. Joost Claassen is deze maand gestart als financieel directeur. Hij neemt daarmee het stokje over van Gert-Jan Kootstra.

Joost heeft de afgelopen jaren verschillende financiële functies bekleed, met als laatste de functie van Financieel Directeur bij VHZ groep in Zwolle. Deze ervaring neemt hij mee naar Hendriks. Hij kijkt er naar uit om de groeiambities van Hendriks samen met de teams waar te gaan maken.

 

“Een warm welkom” is hoe Joost zijn eerste dagen bij Hendriks omschrijft. Hij heeft al veel kennismakingsgesprekken gevoerd met de collega’s van de verschillende bedrijven. Daarnaast gaat hij zich de komende weken verdiepen in de verschillende processen binnen Hendriks. Dit doet hij niet alleen van achter zijn bureau. Joost heeft zijn oorbeschermers, helm en veiligheidsschoenen al klaar liggen om mee te kijken en mee te lopen met de mannen, zowel op de bouw als op de productievloer. Betrokkenheid en kennis van de volledige processen bij Hendriks helpt bij het vinden van de juiste koers, aldus Joost.

Gert-Jan Kootstra is de afgelopen 15 jaar financieel directeur geweest bij Hendriks groep. Dit heeft hij de afgelopen 3 jaar gecombineerd  met de functie van financieel directeur bij Weijman Vastgoedonderhoud, ook onderdeel van het Corpeq concern.  “Ik wens Joost heel veel succes en plezier bij Hendriks. Hij komt bij een fantastisch bedrijf te werken met geweldige collega’s. Ik vertrek bij Hendriks met pijn in het hart, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat Joost het stokje op een goede manier van mij overneemt. Ik ga mij, na heel veel mooie jaren bij Hendriks, volledig focussen op Weijman, een mooie nieuwe uitdaging”.

Terug naar vorige pagina